Drie nieuwe zwembroeken, twee nieuwe zwembrillen, een nieuwe zwemtrainer, een betere zwemmotivatie. Een eigen mountainbike, een nieuwe opleiding, geen opleiding meer, een relatie en een dip, single en weer grip. Grip en weer zin om te leven. Verwachtingen en vertrouwen hiermee kan ik bouwen. Van een eigen weg en off-road, dat is uiteindelijk misschien wel met de billen bloot.

Van een Specialized racefiets naar een Ridley, van lage wielen naar hoge wielen. Van Sailfish wetsuit naar een Huub. Van fietsen parkeren op je kamer naar fietsen hangend aan de muur. Vrienden die hard lopen en hard lopen met vrienden. Van de hardloopschoen Saucony Mirage naar Saucony Peregride. Van team TTW naar Squadra Triathlon.

Jezelf leren kennen en leren jezelf kennen. Vrienden die reizen over de hele wereld, en de wereld over reizen met vrienden. Mensen ontmoeten met dezelfde passie en passie laat dezelfde mensen  ontmoeten. Na 2 crossduathlons, 3 Eredivisie triathlon wedstrijden, 1 trailrun, 1 Triambla, 2 Xterra’s en 1 Wereld Kampioenschap Crosstriathlon zit seizoen 2016 er alweer op. Always forward en Live more.

Met deze woorden ga ik mijn uitdagingen aan. 

Van Mark Hamersma naar Hamersman.